italiano inglese tedesco francese olandese polacco
AANBIEDINGEN RESIDENCE OP ELBA
Newsletter
Registreer
Uitschrijven
RESIDENCE OP ELBA: Appartementen op Elba

Vlakbij de schitterend e zee van Elba, middenin een prachtig bos, ligt Resort Le Acacie. Een vakantieresort dat zijn gasten verwelkomt met uiteenlopende accommodatiemogelijkheden, die elkaar desgewenst ook aanvullen.


Het complex bestaat uit een modern viersterrenhotel met een gastvrije sfeer, residenties van verschillende types, vrijstaande huisjes, appartementen met buitenruimten, studio's, twee- en driekamerappartementen aan zee en kleine complexen middenin het bos op slechts een paar meter van de zee.


Residence op Elba
Residence op Elba
Residence op Elba

Met onze voorzieningen willen we beantwoorden aan de behoefte aan een ongestoorde en rustgevende vakantie zonder complicaties, maar met altijd een spontane en ongedwongen benadering, met hoge kwaliteitsstandaarden en met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Hotel en residence Le acacie is al sinds 1949 eigendom van de familie Bartolini en wordt met trots door de familieleden persoonlijk gerund en bestuurd. De familie spant zich in voor haar gasten een netwerk van accommodaties, voorzieningen en mogelijkheden te creren, waarbij bijzonder veel zorg en aandacht wordt besteed aan de ontwikkeling van smaak en gewoonten. De vakantie is een belangrijk moment in het jaar en iedereen heeft andere verwachtingen van een vakantie.


De n wil uitrusten, de ander wil vooral plezier maken, weer een ander wil sporten, of heeft kleine kinderen. De n houdt van zeilen, een ander heeft zijn opblaasbare boot meegenomen, en dan zijn er nog die graag het eiland Elba en de meest verborgen plekjes van dit intrigerende en ongerepte eiland willen ontdekken. Deze adembenemende Toscaanse rots, die daar zo prachtig ligt, omringd door de Tyrreense zee. Met deze inleiding stellen we ons voor aan onze gasten, die we hopen een vakantie op maat te kunnen bieden, een vakantie van zee en emotie, zon en ontdekkingen, rust en dromen.

Hotel & Residence Le Acacie maakt deel uit van: LEGAMBIENTE TURISMO


Hotel Elba Legambiente

Met één klik bent u op de hoogte van de meest recente informatie over ons hotel! Waar wacht u nog op?

Bel ons met Skype!

Skype Me™!


LE ACACIE **** - Hotel & Residence
Spiaggia di Naregno - 57031 Capoliveri (LI) - ISOLA D´ELBA (Italy)
Tel. 0039.0565.966111 - Fax 0039.0565.967062- Privacy - Cookie -Sitemap
E-mail: info@acacie.com - P.IVA: 00630930493
Indicizzazione e Ottimizzazione by Piramedia.it


Le Acacie Hotel & Residence, Capoliveri, Isola d'Elba