italiano inglese tedesco francese olandese polacco
AANBIEDINGEN RESIDENCE OP ELBA
Newsletter
Registreer
Uitschrijven
AQUARIUM ELBA: Appartementen op Elba

Onder de hotels van het eiland Elba, het Hotel en Residence "Le Acacie" is de perfecte locatie voor een ontspannende vakantie, een verfijnde en exclusieve diensten die haar klanten verwelkomt in een uitzonderlijke site.

Er zijn vele activiteiten die kunnen worden gerealiseerd in dit mooie land, maar niet vergeten worden dat het eiland Elba is zeer verbonden met de natuur, voor deze opvalt bij de belangrijkste bezienswaardigheden, het Aquarium en Wildlife Park.

Twee prachtige natuurlijke exposities, die te vinden zijn in hetzelfde gebouw en dat is een bestemming niet te missen, om de ultieme eiland dat vele charmes en eigenaardigheden bezit te ontdekken.

Het Aquarium van het eiland is gelegen in Marina di Campo, en is geopend van maart tot november, en met ongeveer 1000 vierkante meter expositieruimte vertegenwoordigt de grootste structuur in zijn soort, de tweede alleen "Acquario di Genova".

Dit is een gebied waar je kunt zien 150 verschillende mariene soorten, waarvan sommige zeldzaam zijn, schaaldieren, weekdieren en dorado, die de trots van het Aquarium.

De Wildlife Museum, grenzend aan het Aquarium, vitrines 250 soorten, met inbegrip van zoogdieren en vogels, die kenmerkend zijn voor het gebied in omgevingen die blootgesteld worden perfect gereproduceerd en vergezeld gaan van een duidelijke uitleg.

Een wereld, dus zeer interessant voor alle leeftijden, een heuse open boek voor de ogen van de bezoeker die niet op deze manier om in perfecte harmonie met de natuur in te voeren, het bewonderen van de meest directe en boeiend, een onvergetelijke ervaring .Met één klik bent u op de hoogte van de meest recente informatie over ons hotel! Waar wacht u nog op?

Bel ons met Skype!

Skype Me™!


LE ACACIE **** - Hotel & Residence
Spiaggia di Naregno - 57031 Capoliveri (LI) - ISOLA D´ELBA (Italy)
Tel. 0039.0565.966111 - Fax 0039.0565.967062- Privacy - Cookie -Sitemap
E-mail: info@acacie.com - P.IVA: 00630930493
Indicizzazione e Ottimizzazione by Piramedia.it


Le Acacie Hotel & Residence, Capoliveri, Isola d'Elba