italiano inglese tedesco francese olandese polacco
AANBIEDINGEN RESIDENCE OP ELBA
Newsletter
Registreer
Uitschrijven
RESIDENCE COMFORT OP ELBA: Appartementen op Elba

TICKETS:
Op uw verzoek regelen wij graag uw tickets voor de oversteek en laten ze bij u thuis bezorgen, samen met onze schriftelijke bevestiging, vooraf betaald en direct geldig om mee aan boord te gaan. U hoeft alleen nog maar een half uur voor vertrek aanwezig te zijn; wij kiezen de beste tarieven voor u uit.
U hoeft ons alleen te laten weten hoe laat u wilt vertrekken en met wat voor auto u reist.

Residence zwembad Elba

OFFERTE
Stuur ons een e-mail naar info@acacie.com, bel ons op nummer 0565-966123
of geef ons uw nummer en uw wensen en behoeften door.
Cristiana, Mara, Valentina, Enrica of Luca zullen u graag van alle informatie voorzien, we sturen u een folder thuis en, als u dat wenst, een gedetailleerde offerte, zonder enige verplichting!

Residence zwembad Elba

Hotel 4 star Elba HOLIDAY-CARD
De Holiday-Card is verplicht en gratis voor kinderen tot zes jaar. Hij kost 30.00 en garandeert toegang tot het zwembad, de parkeerplaats, deelname aan alle door ons georganiseerde activiteiten, kortingen op de verschillende commercile activiteiten op Elba en een verzekering die eventuele ongelukken tijdens de door ons georganiseerde activiteiten dekt en die ons in staat stelt u de aanbetaling terug te betalen, indien u om de een of andere reden genoodzaakt bent uw vakantie te annuleren.

Residence zwembad Elba

Residence animazione bambini miniclub Elba ANIMATIE
Ons animatieteam zorgt 's morgens en 's middags voor onvergetelijke vakantie-ervaringen voor kinderen en jongeren met de miniclub en de juniorclub. Babydance, boogschieten, kanovaren, tennis, tafeltennis, zwemmen en excursies onder leiding van een gids, te voet, per mountainbike of te paard.
Het team organiseert ook groepslessen tennis, aerobics, ochtendgymnastiek, kanovaren, excursies onder leiding van een gids/animatie en 's avonds zijn er optredens, waarbij natuurlijk te allen tijde de privacy en de rust van onze gasten gerespecteerd wordt.

Residence zwembad Elba

bar hotel Elba BEACH SNACKBAR
Hier vindt u "Panineria Fantasy" met heerlijke kleine maaltijden voor een snelle lunch: koffiebar, sandwiches, pizzatrances, koude gerechten, maaltijdsalades, fruit of fruitsalades, fruitshakes en ijs.


Residence zwembad Elba

MINIMARKT
Open van 8,00 tot 20,00 uur hier kunt u alles kopen wat u nodig heeft: vers brood en verse melk, vleeswaren, groenten en fruit, kranten en tabakswaren, wasmiddelen, artikelen voor bad en douche en voor het strand en.voor iedereen staan we klaar met een glimlach en gratis goed advies!


Met één klik bent u op de hoogte van de meest recente informatie over ons hotel! Waar wacht u nog op?

Bel ons met Skype!

Skype Me™!


LE ACACIE **** - Hotel & Residence
Spiaggia di Naregno - 57031 Capoliveri (LI) - ISOLA D´ELBA (Italy)
Tel. 0039.0565.966111 - Fax 0039.0565.967062- Privacy - Cookie -Sitemap
E-mail: info@acacie.com - P.IVA: 00630930493
Indicizzazione e Ottimizzazione by Piramedia.it


Le Acacie Hotel & Residence, Capoliveri, Isola d'Elba