italiano inglese tedesco francese olandese polacco
AANBIEDINGEN RESIDENCE OP ELBA
Newsletter
Registreer
Uitschrijven
GOLF ELBA: Appartementen op Elba

Het Hotel and Residences "Le Acacie" invoegen in een van de meest charmante van het eiland, een plek diep verbonden met de schoonheid en originaliteit van haar natuurlijke landschappen, die perfect geschikt is voor outdoor sporten en onder hen vooral populair in golf.

Beslissen om uw vakantie door te brengen op het eiland Elba kunt u ontspannen in een van de paden opgevangen Acquabona Golf Club, een circuit ligt op slechts enkele minuten van het hotel en Residences "Le Acacie", die trekt professionele en amateur- in een zeer suggestief.

De aanwezigheid van deze speeltuin op het eiland is een belangrijke trigger in een gebied dat een natuurlijk vermogen om charme functies voor de rechtstreekse verwijzing naar mediterrane omgeving heeft, en dat is perfect geschikt voor de filosofie van het golfspel dat combineert stilte, natuur en concentratie.

Hier dan een verblijf in een van de meest exclusieve hotels op het eiland Elba als het Hotel "Acacie", niet alleen zal het mogelijk zijn voor de gasten verblijven in een locatie op steenworp afstand van het strand waar u kunt tussen comfortabele kamers of appartementen met aandacht voor kiezen om elke detail, het gebruik van rustpunten en sportvelden van welke aard ook, diensten ontworpen om aan alle behoeften te voorzien, maar ook hun vrije tijd doorbrengen om te ontspannen met een spelletje golf.

Op Golf Club dell'Acquabona een korte wandeling van het hotel vindt u een prachtige speeltuin, ideaal voor het leren door het volgen van het advies van ervaren docenten van de Italiaanse Golf Federatie, waarvan 9 verschillende holes worden gekenmerkt door verschillende cofficinten van moeilijkheden biedt.

De golfbaan slingert zich door bossen van dennen, gekenmerkt door rust en een perfecte stilte, met een prachtig uitzicht dat van de baaien van het eiland strekt zich uit tot het interieur, waardoor het vrijwel de maximale genot van het spel en ontspanning.

Geniet van een exclusieve vakantie naar het hotel en Residences "Le Acacie", trakteer uzelf op een verblijf in een van de meest comfortabele hotels van het eiland, en kan u het plezier van het spelen van golf, omgeven door ongerepte natuur.Met één klik bent u op de hoogte van de meest recente informatie over ons hotel! Waar wacht u nog op?

Bel ons met Skype!

Skype Me™!


LE ACACIE **** - Hotel & Residence
Spiaggia di Naregno - 57031 Capoliveri (LI) - ISOLA D´ELBA (Italy)
Tel. 0039.0565.966111 - Fax 0039.0565.967062- Privacy - Cookie -Sitemap
E-mail: info@acacie.com - P.IVA: 00630930493
Indicizzazione e Ottimizzazione by Piramedia.it


Le Acacie Hotel & Residence, Capoliveri, Isola d'Elba