italiano inglese tedesco francese olandese polacco
AANBIEDINGEN RESIDENCE OP ELBA
Newsletter
Registreer
Uitschrijven
NAREGNO ELBA: Appartementen op Elba

Bezoek het eiland Elba betekent genieten van ongerepte landschappen met een rijk achterland en suggestief van heuvels die afglijden naar de zee kristalhelder. Die voor het eerst bezoek aan het eiland, wordt gefascineerd door de diversiteit van de landschappen binnen een paar kilometer is in staat om een prachtig uitzicht bieden op routes die wind door de dorpen en stranden te ontdekken.

Niet te missen zijn de centra van Capoliveri, Marina di Campo, Marciana Marina, Rio Marina, Portoferraio en Porto Azzurro, het ontdekken van een unieke schoonheid. Capoliveri is beroemd om zijn mooie stranden te bewonderen, zoals Margiadore, Lido, het strand van de Madonna delle Grazie, Morcone, familieleden en het beroemde strand van Naregno, met een mijl van fijn zand, omgeven door weelderige vegetatie die ideaal is wandelen en wandelen, met name langs het pad dat het fort van Focardo waar u een spectaculair uitzicht op Porto Azzurro bewonderen bereikt.

Portoferraio is het oudste dorp op het eiland, waarvan de oorsprong teruggaat tot de Griekse, met smalle straatjes die wind door oude huizen, en Porto Azzurro is bekend om zijn charmante kleurrijke huizen, straten met kinderkopjes, dat door die open wind op het belangrijkste plein, het bereiken van de kopakker met het fort van San Giacomo en Longone gebouwd in '600 door de wil van de koning van spanje stervormige.

Elba Island is ideaal voor liefhebbers van zon en zee, want het biedt verschillende kusten met fijn gouden zand, grind of kiezels van de zwarten, maar biedt ook veel in termen van de sport, omdat dankzij het achterland met rotsen boven de zee is ideaal voor liefhebbers van wandelen en mountainbiken, en nog steeds de heldere zee is een grote trekpleister voor liefhebbers van duiken en zeilen.Met één klik bent u op de hoogte van de meest recente informatie over ons hotel! Waar wacht u nog op?

Bel ons met Skype!

Skype Me™!


LE ACACIE **** - Hotel & Residence
Spiaggia di Naregno - 57031 Capoliveri (LI) - ISOLA D´ELBA (Italy)
Tel. 0039.0565.966111 - Fax 0039.0565.967062- Privacy - Cookie -Sitemap
E-mail: info@acacie.com - P.IVA: 00630930493
Indicizzazione e Ottimizzazione by Piramedia.it


Le Acacie Hotel & Residence, Capoliveri, Isola d'Elba