italiano inglese tedesco francese olandese polacco
AANBIEDINGEN RESIDENCE OP ELBA
Newsletter
Registreer
Uitschrijven
PRIVACY:: Acacie

Verzameling van informatie en registratie voor de service

De verantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonsgegevens informeert u dat de persoonsgegevens die u ons heeft gegeven met uw toestemming, bewust of automatisch via formulieren, worden verwerkt met als doel u de diensten te verlenen waar u om gevraagd heeft. In het bijzonder zult u via elektronische post of sms, informatiefolders of aanbiedingen van commercile aard of reclame, inherent aan het toerisme toegestuurd krijgen. Bovendien worden u communicaties toegestuurd over wijzigingen, verbeteringen of veranderingen van de diensten die wij bieden. Onderaan elk van deze berichten staat altijd de manier vermeld om uw gegevens uit ons archief te laten verwijderen. Wij waarschuwen u dat de door u vermelde gegevens kunnen worden opgeslagen op digitaal formaat op deze server of op de computer van de verantwoordelijke van de verwerking.

De verantwoordelijke zal op geen enkele wijze gevoelig geachte gegevens verzamelen en spant zich in uw gegevens niet te gebruiken, of deze aan derden over te doen, voor doeleinden die anders zijn dan de hierboven genoemde doeleinden.

Formule voor het verkrijgen van de toestemming van de belanghebbende.

Ondergetekende, geeft als belanghebbende, gezien de informatie die geleverd is aan de verantwoordelijke van de verwerking van zijn persoonlijke gegevens krachtens artikel 13 van het wetsbesluit 196/2003, zijn toestemming - voor de verwerking van zijn persoonsgegevens voor doeleinden aangeduid in de bovenvermelde informatie
-voor de communicatie van de persoonsgegevens voor de doeleinden en de personen aangeduid in de informatie.
-voor de verspreiding van de persoonsgegevens voor de doeleinden en op het gebied aangeduid in de informatie.Met één klik bent u op de hoogte van de meest recente informatie over ons hotel! Waar wacht u nog op?

Bel ons met Skype!

Skype Me™!


LE ACACIE **** - Hotel & Residence
Spiaggia di Naregno - 57031 Capoliveri (LI) - ISOLA D´ELBA (Italy)
Tel. 0039.0565.966111 - Fax 0039.0565.967062- Privacy - Cookie -Sitemap
E-mail: info@acacie.com - P.IVA: 00630930493
Indicizzazione e Ottimizzazione by Piramedia.it


Le Acacie Hotel & Residence, Capoliveri, Isola d'Elba