italiano inglese tedesco francese olandese polacco
AANBIEDINGEN RESIDENCE OP ELBA
Newsletter
Registreer
Uitschrijven
RESIDENCE ELBA: Residence op Elba

Club Hotel Le Acacie heeft appartementen verdeeld over 5 gebouwen, die van 10 tot 200 meter van het schitterende zandstrand van Naregno, op Elba, liggen.
De gebouwen die het verst van zee af liggen, worden van het strand gescheiden door een grote privétuin: een plek om rust en verkoeling te vinden tijdens de hete middagzon.

Residence op Elba Residence op Elba Residence op Elba Residence op Elba

Gasten van Club Hotel Le Acacie kunnen gebruik maken van alle voorzieningen die het hotel te bieden heeft, zwembad, pierenbadje en speeltuin voor kinderen, tennisbaan, tafeltennis, gebruik van mountainbikes tijdens de excursies met gids.
Bovendien staan er barbecues ter beschikking van de gasten voor de zomeravonden buiten en zijn er drie ruime parkeerplaatsen, waarvan één met een geheime toegangscode, een minimarkt, verkoop van kranten en tabakswaren, een restaurant en een bar.

Een verblijf duurt een week met aankomst en vertrek op zaterdag.
Bij onze prijzen zijn inbegrepen: water, gas, licht, eindschoonmaak, linnengoed voor slaap- en badkamer, dat wekelijks wordt verschoond.

Residence op Elba Residence op Elba Residence op Elba Residence op Elba

De appartementen zijn als volgt ingedeeld:

Studio's: tweepersoonsbed of uittrekbare tweepersoonsslaapbank, eventueel extra slaapfauteuil of stapelbed, kitchenette, eethoek, badkamer met douche. Enkele studio's zijn voorzien van airconditioning, beschikbaar op aanvraag.

Tweekamerappartementen: Tweepersoonsslaapkamer, woonkamer met uittrekbare slaapbank of stapelbed, kitchenette, eethoek, badkamer met douche. In sommige appartementen bevindt de tweepersoonskamer zich in een open entresol, bereikbaar via een interne trap of wenteltrap. Enkele appartementen zijn voorzien van airconditioning; beschikbaar op aanvraag.

Driekamerappartementen: tweepersoonsslaapkamer, kamer met stapelbed, woonkamer met uittrekbare slaapfauteuil, kitchenette, eethoek, badkamer met douche. In sommige appartementen bevindt de tweepersoonskamer zich in een open entresol, bereikbaar via een interne trap of wenteltrap. Enkele appartementen zijn voorzien van airconditioning; beschikbaar op aanvraag.

Alle Classic-appartementen zijn recent gerenoveerd, nieuw ingericht en voorzien van airconditioning, net als de DeLuxe-appartementen, die in 2007 volledig gerenoveerd zijn.

Classic-appartementen: zijn recent gerenoveerd, nieuw ingericht en voorzien van airconditioning.

Classic-Plus-appartementen: zijn volledig gerenoveerd in 2007.


ZIE DE PRIJS LIJST VAN WONEN

Residence op Elba Residence op Elba Residence op Elba

Met één klik bent u op de hoogte van de meest recente informatie over ons hotel! Waar wacht u nog op?

Bel ons met Skype!

Skype Meâ„¢!


LE ACACIE **** - Hotel & Residence
Spiaggia di Naregno - 57031 Capoliveri (LI) - ISOLA D´ELBA (Italy)
Tel. 0039.0565.966111 - Fax 0039.0565.967062- Privacy - Cookie -Sitemap
E-mail: info@acacie.com - P.IVA: 00630930493
Indicizzazione e Ottimizzazione by Piramedia.it


Le Acacie Hotel & Residence, Capoliveri, Isola d'Elba