italiano inglese tedesco francese olandese polacco
AANBIEDINGEN RESIDENCE OP ELBA
Newsletter
Registreer
Uitschrijven
TREKKING ELBA: Appartementen op Elba

Wonen op het eiland Elba nemen van een vakantie van wandelen zal niet een normale vakantie, maar een ervaring die een of andere manier vind je het einde ervan verrijkt iets.

Aan de ene kant is de onderdompeling in de natuur, die hier de hoogste pieken bereikt van verwondering, vervreemdend.
In een paar momenten die je zal veranderen op het landschap, bijna zonder voorafgaande kennisgeving: van de zee naar de bossen, door de bergen en paden, paden die verhalen agrarische boeren vertellen afstand.
Een manier om hun vakantie doorbrengen op het eiland Elba, die veel de echte liefhebbers van de natuur de voorkeur geeft, leven in symbiose met de omgeving zonder storend aanwezig te indringend.

Het zal een genoegen om wakker te worden in ons hotel op het eiland Elba in de wetenschap dat een bad van nieuwe en prachtige natuur wacht worden.
Zelfs hier worden georganiseerd eigenlijke thema bijeenkomsten, die uren van wandelpaden en natuurlijke historie zoals verteld door de lokale deskundigen, zoals vissers of in de straten langs de wijnroutes.

En toch, hebben betrekking op de manieren waarop de geschiedenis van de oude Etruskische tijdperk te vertellen voordat u op oude Romeinse bruggen gebouwd door deze fascinerende mensen uit het verleden.
Bijzonder mooie is dan verloren in de noordwestelijke helling, omringd door groene weelderige bossen die hier ooit stond, dicht bij de Fortezza en Marciana Valley Pedalta.
Ook het verlaten van de rivier de Elbe, een klein mijnstadje van de roeping die een beroep doen zelfs de meest sleets met zijn delicate en kostbare sfeer.Met één klik bent u op de hoogte van de meest recente informatie over ons hotel! Waar wacht u nog op?

Bel ons met Skype!

Skype Me™!


LE ACACIE **** - Hotel & Residence
Spiaggia di Naregno - 57031 Capoliveri (LI) - ISOLA D´ELBA (Italy)
Tel. 0039.0565.966111 - Fax 0039.0565.967062- Privacy - Cookie -Sitemap
E-mail: info@acacie.com - P.IVA: 00630930493
Indicizzazione e Ottimizzazione by Piramedia.it


Le Acacie Hotel & Residence, Capoliveri, Isola d'Elba