italiano inglese tedesco francese olandese polacco
AANBIEDINGEN RESIDENCE OP ELBA
Newsletter
Registreer
Uitschrijven
VAKANTIE ELBA: Appartementen op Elba

Het eiland Elba is het grootste en meest bezochte van de eilanden van Toscane, gelegen in de Tyrrheense Zee, 27 kilometer lang en 18 breed, een ware schatkist die in het bezit ontelbare schatten te bezoeken.

Oude zijn de oorsprong van het eiland, dat dateert uit de Griekse en andere volkeren door de eeuwen heen gevochten voor de suprematie van het eiland als de Etrusken, dan de Romeinen, vervolgens onder de heerschappij van de Medici van Florence, de Oostenrijkers, het bereiken van Ten slotte, de huidige dag.

Het eiland Elba, is nu een van de meest bezochte toeristische bestemmingen in het Italiaans en vanwege zijn geringe omvang is nog niet aangeraakt door het massatoerisme.
Vakantie op het eiland Elba is een waar feest van bezienswaardigheden te bezoeken, zoals de prachtige middeleeuwse dorpjes die het eiland stip, met de kerken dateren uit de Romeinse periode die verwijzen naar de naam van Pisa, zoals Fort St. James of van het Heiligdom Monserrato.

In de eerste helft van de 500 de Medici familie bouwde de vestingstad van Portoferraio, terwijl Napoleon tijdens zijn verbanning ingebouwde twee villa's, Villa San Martino dei Mulini en nu een museum.
Elba Island is ook beroemd om zijn prachtige en populaire stranden van fijn zand met rotsen, die glijden in de zee, waar de diepte zitten vol met vis van verschillende kleuren.

Het eiland is een prachtige ontdekking uit het oogpunt van met natuurlijke kreken, ravijnen en de vegetatie dat maakt het landschap mooi.
Elba Island maakt deel uit van de Toscaanse archipel Nationaal Park, en biedt de mogelijkheid om de schoonheid van de nabijgelegen eilanden van Capraia, Giannutri, Giglio, Gorgona, Montecristo en Pianosa ontdekken.Met één klik bent u op de hoogte van de meest recente informatie over ons hotel! Waar wacht u nog op?

Bel ons met Skype!

Skype Me™!


LE ACACIE **** - Hotel & Residence
Spiaggia di Naregno - 57031 Capoliveri (LI) - ISOLA D´ELBA (Italy)
Tel. 0039.0565.966111 - Fax 0039.0565.967062- Privacy - Cookie -Sitemap
E-mail: info@acacie.com - P.IVA: 00630930493
Indicizzazione e Ottimizzazione by Piramedia.it


Le Acacie Hotel & Residence, Capoliveri, Isola d'Elba